• GrillSymbol BBQ grill Smoky Beast XL

  Klassisk BBQ-røykovn med svært stor kapasitet og to skorsteiner, som gir de beste smaksopplevelsene. Håndlaget med Cor-Ten-stål. Ved BBQ-steking kan ovnen fyres både med ved og grillbriketter. I tillegg kan den også brukes som kullgrill. Mens varmen ved BBQ-steking eller røyking kommer fra ildstedet under, er det for grilling et spesielt kullkar som plasseres under stekeristene.

  Smoky Beast XL har flere ganger større kapasitet enn de største modellene av Kamado keramiske griller. (Merket 2XL, Pro Joe). Overflaten med to rister er totalt 12 900 cm2 (dvs. 1,29 m2). Ovnen har samtidig plass til ca. 70 kg kjøtt.

  Smoky Beast XL-modellen brukes av restauranter, catering-tilbydere og hobbykokker som må servere flere titalls eller hundretalls personer samtidig. Med hensyn til ovnens kapasitet kan man steke mer enn 200 porsjoner kjøtt ved å fylle ovnen en gang.

  Cor-Ten-stålets rødbrune farge er passende kombinert med rustfrie ståldeler og BBQ-grillen Smoky Beast XL framstår med sin effektfulle framtoning som distinkt fra andre lignende produkter. Størrelsen gjør den enda mer iøynefallende, og smaken på maten som tilberedes smelter hjerter.

  39,500kr 35,900kreks. MVA Kjøp nå
 • GrillSymbol utendørs peis Antigo ø 116 cm

  Et produkt i vårt produktsortiment med den største ildstedet.

  Design: Petteri Wiimaa

  Laget av Cor-Ten stål som er nesten rent karbonstål men behandlet for å ha et beskyttende lag på overflaten for å gjøre det værbestandig. Overflaten er opprinnelig rødbrun (ligner rustfargen), som blir mørkere etter hvert. Hvis det brukes riktig, er Cor-Ten stål uttrykksfullt, holdbart og vedlikeholdsfritt og kan stå på sin egen spesielle måte.

  Antigo er gammelt portugisisk ord.

  15,990kreks. MVA Kjøp nå
 • GrillSymbol utendørs peis Luna ø 119 cm

  En av de største peisene i utendørsområdet i vårt produktsortiment.

  Design: Petteri Wiimaa

  Laget av Cor-Ten stål som er nesten rent karbonstål men behandlet for å ha et beskyttende lag på overflaten for å gjøre det værbestandig. Overflaten er opprinnelig rødbrun (ligner rustfargen), som blir mørkere etter hvert. Hvis det brukes riktig, er Cor-Ten stål uttrykksfullt, slitesterkt og vedlikeholdsfritt og tåler tiden på sin egen særegne måte.

  15,900kr 13,900kreks. MVA Kjøp nå
 • GrillSymbol BBQ grill Smoky Beast

  Klassisk BBQ-røykovn med to skorsteiner, som gir de beste smaksopplevelsene. Håndlaget med Cor-Ten-stål. Ved BBQ-steking kan ovnen fyres både med ved og grillbriketter. I tillegg kan den også brukes som kullgrill. Mens varmen ved BBQ-steking eller røyking kommer fra ildstedet under, er det for grilling et spesielt kullkar som plasseres under stekeristene.

  Cor-Ten-stålets rødbrune farge er passende kombinert med rustfrie ståldeler og Smoky Beast framstår med sin effektfulle framtoning som distinkt fra andre lignende produkter. Men innholdet står ikke tilbake for utseendet, ettersom forrige generasjons modeller alt har blitt brukt til å vinne en rekke grillkonkurranser.

  Smoky Beast har større kapasitet enn de største modellene av Kamado keramiske griller. (Merket XL, Big Joe/ Pro Joe). Overflaten med to rister er totalt 5865 cm2.

  BBQ-grillen trenger ikke oppbevaring eller tildekking om vinteren, ettersom Cor-Ten og rustfritt stål tåler alle slags vær. Samtidig tåler stålet godt temperaturvariasjoner – det er ingen grunn til frykte verken at den går i stykker eller sprekker.

  Ønsker du å flytte grillen fra ett sted til et annet, låne den vekk til en venn eller nabo, så er den svært enkel å transportere for eksempel på et lasteplan. Dette er ikke et ømfintlig produkt som må behandles med forsiktighet.

  Mange av våre kunder er utstyrt med keramisk Kamado-grill, pelletsgrill og Rusty Beast BBQ-grill. „Beast“ bruker de når de ønsker å tilberede klassisk BBQ-mat med naturlig røyksmak. Kan også brukes til å lage røykt skinke eller fisk.

  15,900kr 13,500kreks. MVA Kjøp nå
 • GrillSymbol utendørs peis Lucas ø 95 cm

  Et produkt i vårt produktsortiment med den største ildstedet. Laget av Cor-Ten stål som er nesten rent karbonstål men behandlet for å ha et beskyttende lag på overflaten for å gjøre det værbestandig. Overflaten er opprinnelig rødbrun (ligner rustfargen), som blir mørkere etter hvert. Hvis det brukes riktig, er Cor-Ten stål uttrykksfullt, slitesterkt og vedlikeholdsfritt og tåler tiden på sin egen særegne måte.

  “Lucas” betyr “lys” eller “noen som bringer lys”.

  9,500kr 8,490kreks. MVA Kjøp nå
 • Petteri Wiimaa Cortenstål plantekasser Large Clara sett

   

  Laget av Finskprodusert Cortenstål som er nesten rent karbonstål men behandlet for å ha et beskyttende lag på overflaten for å gjøre den værbestandig. Overflaten er opprinnelig rødbrun (ligner rustfargen), som blir mørkere etter hvert. Hvis det brukes riktig, er Cortenstål uttrykksfullt, slitesterkt og vedlikeholdsfritt og tåler tiden på sin egen spesielle måte. Når Cortenstålet blir vått og tørker ut, blir rustlaget litt tykkere, mens det underliggende faste stål blir tynnere.

  Settet består av 3 st plantekasser: 1 st Clara M + 1 st Clara L + 1 st Clara XL

   

  Design: Petteri Wiimaa

  9,900kr 8,390kreks. MVA Kjøp nå
 • Petteri Wiimaa Cortenstål plantekasser Clara sett

   

  Laget av Finskprodusert Cortenstål som er nesten rent karbonstål men behandlet for å ha et beskyttende lag på overflaten for å gjøre den værbestandig. Overflaten er opprinnelig rødbrun (ligner rustfargen), som blir mørkere etter hvert. Hvis det brukes riktig, er Cortenstål uttrykksfullt, slitesterkt og vedlikeholdsfritt og tåler tiden på sin egen spesielle måte. Når Cortenstålet blir vått og tørker ut, blir rustlaget litt tykkere, mens det underliggende faste stål blir tynnere.

  Settet består av 3 plantekasser: = 2 stk Clara M + 1 stk Clara XL

  Design: Petteri Wiimaa

  9,500kr 7,990kreks. MVA Kjøp nå
 • Petteri Wiimaa Cortenstål plantekasser Sisters sett

  Sisters sett = 3 stk forskjellige størrelser plantekasser (Mia, Myy og Meri)

  Laget av Cortenstål som er nesten rent karbonstål men behandlet for å ha et beskyttende lag på overflaten for å gjøre den værbestandig. Overflaten er opprinnelig rødbrun (ligner rustfargen), som blir mørkere etter hvert. Hvis det brukes riktig, er Cortenstål uttrykksfullt, slitesterkt og vedlikeholdsfritt og tåler tiden på sin egen spesielle måte. Når Cortenstålet blir vått og tørker ut, blir rustlaget litt tykkere, mens det underliggende faste stål blir tynnere.

  Design: Petteri Wiimaa

  9,500kr 7,990kreks. MVA Kjøp nå
 • GrillSymbol stekehelle gass PRO-720 inox, ø 72 cm

  Rustfri stålpanne med høy kant som  er storartet egnet for stuing, baking, steking og damping. Rustfritt stål  som materiale lar deg lage de  beste stuede rettene, ettersom en stålpanne kan avgi farge og smak til maten dersom et innbrent lag løses opp og løsner.  Enkel å rengjøre og vedlikeholde. Svært rask å varme opp. Og ikke minst, en panne i rustfritt stål beholder alltid sitt strålende utseende!

  PRO- 720 er en populær modell blant hjemmebrukere som serverer mange gjester og arrangerer større grillfester. Modellen brukes også av cateringbedrifter. Sterk konstruksjon, kraftig gassbrenner og panne med høy kant og tykk bunn gir en velfungerende helhet. Triple Windshield gir best mulig vindskjerming, så gassflammen ikke slukner selv ved moderat vind.

  PRO-720 lar deg tilberede ulike retter både av rå og forhåndsstekte råvarer. Pannen har kapasitet til 20–30 porsjoner avhengig av retten som tilberedes. Den flate bunnen er ideelt også for å holde maten varm. Inox-pannene krever at man følger med under steking, så varmen ikke blir for sterk. Ved steking krever pannen også mer olje enn en stålpanne. Pannens 5 cm høye kant lar deg også stue og dampe (under lokk), som gir en stor fordel sammenlignet med panner med lav kant. Bruk bare fantasien og lag det du liker best på pannen!

  7,290kr 6,790kreks. MVA Kjøp nå
GrillSymbol Products