GrillSymbol paella stekepanne FP-460 inox, ø 46 cm
1,350kr
24 på lager
Stekehelle i rustfritt stål med tykk bunn (på minst 3mm) og høy kant er perfekt til stuing, baking, steking og damping. Rustfritt stål som materiale lar deg lage de beste stuede rettene, ettersom en stålpanne kan avgi farge og smak til maten dersom et innbrent lag løser opp. Tykkbunnet panne med høy kant passer veldig godt for å tilberede paella. Paella som skal lages på en panne med en tynn bunn (1-2mm) kan brenne seg raskt.
Enkel å rengjøre og vedlikeholde. Blir veldig raskt varm. I tillegg, ikke minst viktig – panne i rustfritt stål beholder alltid sitt skinnende utseende! Fordelen med en tykkbunnet panne i forhold til en tynnpanne er at pannen ikke vil deformeres under matlaging.
Stekehelle med en flat bunn gjør det enkelt å både tilberede mat og holde den varm. Den egner seg perfekt til bruk på utekjøkken, over åpen flamme eller på gassbrenner. Bruk fantasien din og tilbered din favorittrett på pannen!
Anmeldelser
Det er ingen omtaler ennå.